Verduurzamen in de groensector

Opladen van elektrisch gereedschap is geen probleem!

In een tijd waarin duurzaamheid een topprioriteit is, staan hoveniers en aannemers in de groensector voor nieuwe uitdagingen. Ze moeten niet alleen groene oases creëren maar ook hun eigen ecologische voetafdruk verminderen. Stiller en duurzamer werken, al dan niet in binnenstedelijk gebied, vraagt om elektrificatie. Logistiek een uitdaging? Welnee!

Batterijen, ook op wielen, bieden veel mogelijkheden

Stroom altijd en overal beschikbaar! Accupacks of batterijen kunnen in de vraag naar een stabiele stroomvoorziening voorzien, zelfs wanneer er geen netstroom in de buurt is. Van een ultieme slimline die mee kan op de aanhanger, tot grote units of krachtpatsers op wielen. Altijd en overal zijn er mogelijkheden.

Zelfs in een Natura 2000 gebied, waarbij er lange tijd vraag is naar hoge capaciteit, kan een Hybrid Power Unit in combinatie met zonnepanelen (op uitvouwbaar systeem) worden ingezet. Het geavanceerde systeem is dusdanig geproduceerd dat de zonnepanelen meedraaien met de zon.

Een Hybrid Power Unit draagt niet alleen bij aan het verminderen van de ecologische voetprint, door gebruik te maken van deze accu reduceert ook het geluidsoverlast in woonwijken en groene gebieden. Gebruik van een aggregaat is niet meer nodig.

Tijd voor actie

Als ondernemer in de groenste sector van Nederland, die zorg draagt voor een schonere leefomgeving met ruimte voor mens en dier, kan elektrisch werken niet achterblijven!

Contact opnemen

Specificaties