Hybrid Power Units, Revoort en Avitec hoofdsponsor Oostermoerfeest

Hybrid Power Units, Revoort en Avitec zijn gezamenlijk hoofdsponsor geworden van het Oostermoerfeest dat de Tentoonstellingsvereniging Oostermoer jaarlijks organiseert. 

Het Oostermoerfeest, dat al 156 jaar wordt gevierd, wordt de komende vijf jaar gesponsord door de combinatie Avitec, Revoort Circulair Slopen & Saneren en Hybrid Power Units. Samen zijn zij verbonden als hoofdsponsor aan het jaarlijks terugkerende feest in één van de zeven dorpen in het Oostermoergebied. Het motto van de Tentoonstellingsvereniging Oostermoer, ‘Voor de bevolking, door de bevolking’ sluit perfect aan bij de visies van de nieuwe sponsoren, drie ambitieuze bedrijven die allen de kracht van de regio willen versterken. ,,Regionaal werken met mensen uit de regio, innoveren en verduurzamen, maar vooral betrokken blijven bij de omgeving. Met elkaar de klussen klaren’’, aldus Henk Welling van de Tentoonstellingsvereniging Oostermoer.

Afgelopen jaar werd het volksfeest groots gevierd in Zuidlaren, dit jaar mogen de inwoners van Borger zich van hun beste kant laten zien. Het hoogtepunt van de feestweek is de optocht op donderdag 11 juli, waarin buurten en straten hun mooiste creaties mogen tonen, afgewisseld met een presentatie van diverse reclamevoertuigen. Een terugkerend onderdeel is de vijfkamp, waarbij de verschillende dorpen sportief strijden om de Oostermoerbokaal. Het Oostermoerfeest vindt plaats van 9 tot en met 14 juli en belooft wederom een mooi feest te worden. Het volledige programma is binnenkort te vinden op www.oostermoerfeest.nl.

Contact opnemen