Hoe Hoveniers Duurzame Kracht op Locatie Gebruiken

Een batterij biedt de vrijheid om op elke locatie te werken zonder afhankelijk te zijn van vaste stroomvoorzieningen. Dit vergroot niet alleen de mobiliteit van het team, maar opent ook de deur naar projecten in afgelegen gebieden.

Begin met het identificeren van de meest energie-intensieve taken. Zijn het elektrische grasmaaiers, heggenscharen of andere apparatuur? Door deze in kaart te brengen, kun je gericht de bv. “Krachtpatser op Wielen” inzetten waar dit het meest nodig is.


Het inzetten van een batterij

Stroom altijd en overal beschikbaar! Van een ultieme slimline die mee kan op de aanhanger, tot grote units of krachtpatsers op wielen. Altijd en overal zijn er mogelijkheden.

Dus daar sta je dan, gereedschap in de hand en een batterijpack dat schreeuwt "Laad me op!" Maar hoe fiks je dat in the middle of nowhere, zonder een stopcontact in zicht? Onze batterijen zijn geschikt om in te zetten op locaties waar geen netstroom aanwezig is, ook wanneer er alleen gebruik wordt gemaakt van elektrisch handgereedschap.


Duurzaamheid zonder compromissen

Of je nu huurt of least, het gebruik van energiehubs zorgt voor duurzaamheid zonder compromissen. Verminder onderhouds- en brandstofkosten, verminder de ecologische voetafdruk en maak duurzaamheid een integraal onderdeel van je bedrijfsimago.

 

Contact opnemen

Specificaties