Gebouwen voorzien van elektriciteit door een Hybrid Power Unit

Energietransitie is in volle gang, maar het net kan dit nog niet aan? Hybrid Power Units biedt de oplossing!

Uit voorraad leverbaar en overal inzetbaar!

Hybrid Power Unit

Hebt u snel behoefte aan een (extra) tijdelijke stroomvoorziening voor uw evenement of project in de bouw of infra? Hybrid Power Units voor tijdelijke elektriciteitsvoorziening helpen de bouw, infra en evenementen op iedere locatie. 

Ook wanneer het net uw stroomvraag tijdelijk niet aankan en netverzwaring nog niet geleverd is, biedt Hybrid Power Units de oplossing! 

Efficiënter gebruik van dieselgenerator

Koppeling van een dieselgenerator met een hybrid power unit bespaart tot 70% brandstof in vergelijk tot installatie waarbij alleen de generator is toegepast.  Dit omdat de generator niet draait als er weinig vraag naar vermogen is. De generator laadt de accu’s bij, waarbij de laadstroom is ingesteld op optimale belasting van de generator. Zijn de accu’s vol dan gaat de dieselmotor uit en leveren de accu’s het benodigde vermogen.

Hybrid Power Unit
Mobiele stroomvoorziening 't zand

Tijdelijke woonlocaties aardbevingsgebied

Duurzame en stille stroom. Zoals hier in ‘t Zand middenin het aardbevingsgebied bij wisselwoningen voor mensen die hun huis tijdelijk moeten verlaten omdat deze versterkt wordt. We slaan zonne-energie op in onze batterijen en geven deze 24/7 af aan de woningen. Een 100kVA superstille Stage 5 diesel staat achter de hand. Met voldoende zon kunnen we werken draaien zonder emissie, zonder geluid en zonder brandstof.

Infrastructuur binnenstedelijk elektrisch materieel

Elektrisch materieel en infra

Makkelijk te plaatsen door het compacte model, geruisloos wat HPU perfect maakt voor binnenstedelijk gebied en te koppelen aan zonnepanelen voor gebieden zonder netstroom waar veel capaciteit wordt gevraagd. 

Elektrisch materieel opladen is een fluitje van een cent! 24/7 stroomvoorziening nodig voor een bouwkeet? Hybrid Power Units zijn dé betrouwbare stroomvoorzieningen.

Oekraine dorp stadskanaal

Oekraïne dorp Stadskanaal

Duurzame en stille stroom, op een noodopvanglocatie voor vluchtelingen. In combinatie met zonnepanelen biedt HPU hier de oplossing voor de stroomvoorziening.

De zonne-energie wordt opgeslagen in de batterij, welke de locatie daarmee 24/7 kan voorzien. In opdracht van de gemeente Stadskanaal, zonder emissie, zonder geluid en zonder brandstof.

Evenementen

Stille krachtpatser Evenementen

Stille stroomvoorziening voor evenementen! De batterijen worden vol afgeleverd en kunnen waar nodig druppelgewijs worden bijgeladen op piekbelasting op te vangen.

Niet alleen veel duurzamer dan oudere varianten, ook stiller, compact en binnen no-time geplaatst. 

Hybrid Power Unit

Hoe werkt een Hybrid Power Unit?

U sluit de Hybrid Power Unit aan op een aggregaat. Dit kan uw eigen aggregaat zijn of een door ons geleverd aggregaat. Ook is het mogelijk om de unit aan te sluiten op zonnepanelen. De elektriciteit die u op locatie gebruikt haalt u uit de unit. In de unit staat een batterijpakket met een capaciteit die is afgestemd op uw elektriciteitsbehoefte. Raakt het accupakket leeg of is er plotseling een piekbehoefte, dan slaat het aggregaat automatisch aan om de batterijen op te laden. Het aggregaat draait altijd op optimaal vermogen, voor een maximale elektriciteitsopbrengst per liter diesel.

Elektrische connectie stroom
Made In

Waarom Hybrid Power Units?

  • Snel en overal inzetbaar, geruisloos en compact
  • Vol geleverd, wisselen mogelijk bij lege accu’s
  • Betrouwbare tijdelijke stroomvoorziening
  • Real-time monitoring op afstand 
  • Leverbaar in diverse vermogens en accucapaciteiten
  • Emmisieloos in combinatie met zonnepanelen
  • Optimaal rendement per liter brandstof dankzij constante belasting generator
Zangeres zingt tijdens een evenement

Voorbeelden van tijdelijke stroomvoorziening

Bouwprojecten in stedelijk gebied

Bouw en infrastructurele projecten in binnenstedelijk gebied vragen om schonere en duurzame oplossingen. Voor het opladen van elektrisch materieel, stroomvoorziening van de bouwkeet tot een mobiele en tijdelijke stroomvoorziening van het gehele projectgebied.

Evenementen

Piekbelasting opvangen en een stabiele stroomvoorziening zijn een must bij evenementen en festivals. Onze units zijn plug & play, met real-time monitoring op afstand en zijn door het compacte formaat over toepasbaar.