Persoon met lichtjes uitkijken op geweldig uitzicht

Tijdelijke verzwaring netwerkaansluiting

Maak van uw huisaansluiting tijdelijk een grootverbruikaansluiting om piekbelasting op te vangen

Hybrid Power Unit

Wachttijden voor het aanleggen van grootverbruikaansluitingen op het elektriciteitsnet zijn lang. Kunt u niet jarenlang wachten, maar hebt u direct een grootverbruikaansluiting nodig? Kies dan voor de huur van Hybrid Power Units voor tijdelijke verzwaring van uw netwerkaansluiting. In afwachting van de aanleg van uw definitieve aansluiting plaatsen wij deze unit met een accupakket dat de piekbelasting opvangt. Bij normale belasting laden de accu’s op met stroom die u bij piekbelasting automatisch verbruikt. Dankzij dit systeem van verzwaring netwerkaansluiting is uw stroomvoorziening geborgd tot het moment dat uw grootverbruikaansluiting is aangelegd.

Tijdelijke verzwaring op de bouw

Een kleine bouwaansluiting op het elektriciteitsnet is uw basis energievoorziening. Hiermee laadt u de accu’s. Met het stroom in de accu’s vangt u piekbelasting op, bijvoorbeeld het werken met een torenkraan, vloerenpomp of isolatie-compressor.

Lange levertijd grootverbruikaansluiting

Wilt u een grootverbruikaansluiting op het elektriciteitsnet aanvragen voor uw bedrijf, dan is de wachttijd erg lang. In afwachting van deze definitieve aansluiting, kunt u pieken in de elektriciteitsbehoefte opvangen met een Hybrid Power Unit. Wij leveren snel een betrouwbare upgrade van de bestaande aansluiting.

Hybrid Power Unit
Hybrid Power Unit


Hybrid Power Unit


Hybrid Power Unit


Hybrid Power Unit


Elektrische connectie stroom
Made In

Waarom Hybrid Power Units?

  • Tijdelijke verzwaring netwerkaansluiting
  • Vangt piekbelasting op (peakshaving)
  • Geruisloze oplossing
  • Geen extra brandstofkosten
  • Overal inzetbaar
  • Koppeling aan zonnepanelen mogelijk