Persoon met lichtjes uitkijken op geweldig uitzicht

Opslag zonne-energie bij terugleveringsproblemen

Tijdelijke oplossing in afwachting van netverzwaring

Hybrid Power Unit

Heeft uw bedrijf of organisatie geïnvesteerd in het opwekken van zonne-energie, maar kan het netwerk de teruglevering van uw groene stroom niet verwerken? In afwachting van netverzwaring kunt u uw duurzame energie toch nuttig gebruiken. Met een Hybrid Power Unit slaat u de piekopbrengst aan elektriciteit op voor eigen gebruik op momenten dat uw zonnepanelen minder opleveren. U kunt een Hybrid Power Unit huren tot het moment dat de netverzwaring een feit is, hiermee voorkomt u een hoge investering in een tijdelijke oplossing.

Tijdelijke stroomvoorziening

Duurzame en stille stroom. Zoals hier in ‘t Zand middenin het aardbevingsgebied bij wisselwoningen voor mensen die hun huis tijdelijk moeten verlaten omdat deze versterkt wordt. We slaan zonne-energie op in onze batterijen en geven deze 24/7 af aan de woningen. Een 100kVA superstille Stage 5 diesel staat achter de hand. Met voldoende zon kunnen we werken draaien zonder emissie, zonder geluid en zonder brandstof.

Hybrid Power Unit

Makkelijk te plaatsen door het compacte model, geruisloos wat Hybrid Power Units uitermate geschikt maakt voor binnenstedelijk gebied en te koppelen aan zonnepanelen voor gebieden zonder netstroom waar veel capaciteit wordt gevraagd. 

Elektrisch materieel opladen is een fluitje van een cent! 24/7 stroomvoorziening nodig voor een bouwkeet? Hybrid Power Units zijn dé betrouwbare stroomvoorzieningen.

Stroomvoorziening duurzaam Oekraïne opvanglocaties Exloo en Stadskanaal

Duurzame en stille stroom, op een noodopvanglocatie voor vluchtelingen. In combinatie met zonnepanelen biedt HPU hier de oplossing voor de stroomvoorziening.

De zonne-energie wordt opgeslagen in de batterij, welke de locatie daarmee 24/7 kan voorzien. In opdracht van de gemeente Stadskanaal, zonder emissie, zonder geluid en zonder brandstof.

Twee medewerkers werkend aan een Hybrid Power Unit

Stille stroomvoorziening voor evenementen! De batterijen worden vol afgeleverd en kunnen waar nodig druppelgewijs worden bijgeladen op piekbelasting op te vangen.

Niet alleen veel duurzamer, ook stiller, compact en binnen no-time geplaatst. 

Elektrische connectie stroom
Made In

Waarom Hybrid Power Units?

  • Nuttig gebruik van uw opgewekte zonne-energie
  • Betrouwbare elektriciteit
  • Schakelt efficiënt mee op energievraag
  • Huur, dus geen investeringskosten
  • Leverbaar in diverse vermogens en accucapaciteiten